Zamislite život bez potrebe za zavarivanjem!

ZoomLock fitinzi posebno su dizajnirani za sustave spajanja bez potrebe za zavarivanjem što pojednostavljuje i ubrzava postupak spajanja bakrenih cijevi. ZoomLock jednodijelni fitinzi čine siguran i nepropustan spoj bez kompromisa u kvaliteti. Instalateri koji su probali ZoomLock sustav spajanja kao glavnu prednost ističu brže obavljanje posla i uštedu u troškovima rada od 40% do 60%. Uz ostale prednosti instalterima prvenstveno ističemo veću produktivnost prednost pred konkurencijom.

Korištenje ZoomLock alata i fitinga je iznimno jednostavno, ne zahtijeva posebnu obuku a poslove samostalno može obavljati jedan instalater bez potrebe za pomoći, transportom cilindara i opreme za zavarivanje. Zamislite povezivanje instalacije rashladne i klimatizacijske opreme bez potrebe za propuhivanjem dušikom.

ZoomLock fitinzi bez zavarivanja


Smanjite vrijeme rada i troškove za 40% do 60%

ZoomLock spajanje bez zavarivanja bazira se na ekskluzivnoj patentiranoj tehnologiji. Sve što trebate su dvije ruke i nekoliko jednostavnih alata, bez zavarivanja, bez potrebnog iskustva i praktički bez gubitka vremena.
Koristeći posebno osmišljene alate, samo umetnite cijev u fiting i uporabom alata izradite siguran i nepropustan spoj deklariran do 48Bar. ZoomLock fitinzi s ugrađenim O-ringovima ne zahtijevaju posebnu pripremu niti ljepila.

Prednosti korištenja ZoomLock-a

Koristite ZoomLock za povezivanje bakrenih cijevi u instalacijama klimatizacijskih sustava, VRV/VRF sustava, sustava rashladne opreme i sustava grijanja uz sljedeće prednosti:

– Ušteda na vremenu
– Ušteda na troškovima rada
– Ušteda materijala
– Manje potrebne opreme
– Rad bez posebnog iskustva
– Rad bez posebnih dozvola
– Povećanje sigurnosti na radu
– Povećanje produktivnosti
– Povećanje radne fleksibilnosti


ZoomLock alat

ZoomLock je Parker Sporlan proizvod. PRO AUTOMATIKA ovlašteni je distributer Parker Sporlan Refrigeration & Air Conditioning proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Parker Sporlan Refrigeration & Air Conditioning dio je Parker Hannifin grupacije. Sporlan je najveći svjetski proizvođač komponenti za rashladnu i klima tehniku te još od 1947 kada je u Americi predstavljen prvi Catch-All® filter sušioc s čvrstom jezgrom na svijetu pa sve do modernih elektronskih ventila i sustava regulacije postavlja tržišne standarde u razvoju i proizvodnji vrhunskih HVAC/R komponenti.


Pronađite više informacija o ZoomLock fitinzima i alatima:

pdf-icon-32x32 Preuzmite Sporlan ZOOMLOCK Letak

pdf-icon-32x32 Preuzmite Sporlan ZOOMLOCK Katalog