PRO AAA digitalni pečat 2016 HRUTOMATIKA sa sjedištem u Šibeniku pružiti će vam kompletnu i kvalitetnu uslugu od samog početka te pomoći pri odabiru optimalnog rješenja krojenog povašim potrebama. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim inverter klima uređajem za stambeni prostor ili vam je potrebno komercijalno rješenje na području klimatizacije ili hlađenja osigurati ćemo kompletno rješenje koje uključuje projektiranje, savjetovanje, isporuku i ugradnju sustava te održavanje.

KLIMA UREĐAJI ZA STAMBENE OBJEKTE

Za potrebe grijanja i hlađenja stambenih prostora PRO AUTOMATIKA ponuditi će vam DAIKIN klima uređaje kao i rješenje s DAIKIN ALTHERMA dizalicom topline. Potpuno rješenje koje uključuje ugradnju opreme i uslugu održavanja uz produljeni jamstveni rok do 10. godina potvrditi će kvalitetu DAIKIN uređaja.

KLIMATIZACIJA I RASHLADNA OPREMA ZA POSLOVNE OBJEKTE

Poslovnim subjektima, investitorima stavljamo na raspolaganje tehničku spremnost i kvalifikacije pri izvođenju tehničkih rješenja isporuke i instalacija profesionalne rashladne opreme, sustava klimatizacije te sustava ventilacije. Tvrtka oprema trgovine, trgovačke centre, hotele, ugostiteljske objekte kao u sve ostale poslovne objekte na kojima postoji potreba za rashladnom ili klimatizacijskom opremom.

KLIMATIZACIJA I RASHLADNA OPREMA NA BRODOVIMA I JAHTAMA

Bilo da se radi o jahti, putničkom brodu ili trajektu, usluge pružamo na području svih vodećih marina i brodogradilišta u Europi. Osiguravamo profesionalno servisno osoblje za preventivne preglede, plansko održavanje i remonte rashladnika vode, dizalica topline, rashladnih komora i hladnjaka bez obzira na vrstu proizvođača opreme. Postojećim i novim plovilima nudimo projektiranje i izradu opreme po mjerama i zahtjevima investitora. U suradnji s partnerima, proizvodimo rashladnike voda-voda, dizalice topline, rashladnike za druge vrste hlađenja, rashladne komore, kondenzacijske jedinice i ostalu opremu po narudžbi. Dodatne informacije možete pronaći na našoj stranici www.pa-marine.com posvećenoj navedenom segmentu poslovanja.

SERVIS KLIMA UREĐAJA I RASHLADNE OPREME

Servisni odjel objedinjuje sve segmente poslovanja stavljajući klijentima na raspolaganje stručni servisno tehnički tim te osigurava pouzdan rad, smanjenje troškova i minimalne gubitke u slučaju zastoja opreme.