Izdvojeno

14 09, 2016

Distributer smo Parker Sporlan proizvoda za Hrvatsku

PRO AUTOMATIKA ovlašteni je distibuter za Parker Sporlan Refrigeration & Air Conditioning proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

13 09, 2016

Iskoristite učinkovite Daikin dizalice topline za zagrijavanje cijelog doma!

Dizalice topline izdvajaju toplinu iz vanjskog zraka, čak i u hladnim vremenskim uvjetima. Koriste električno napajani kompresor i izuzetno su učinkovite kod grijanja stana ili kuće.

13 09, 2016

Odaberite stručnost Daikin “Home Comfort Expert” partnera!

PRO AUTOMATIKA je jedini certificirani Daikin “Home Comfort Expert” partner na području Šibensko-kninske i Zadarske županije. Partnerstvo s Daikinom rezultat je strogog selekcijskog postupka...

13 09, 2016

Revolucija u instalacijama – ZoomLock

ZoomLock fitinzi posebno su dizajnirani za sustave spajanja bez potrebe za zavarivanjem što pojednostavljuje i ubrzava postupak spajanja bakrenih cijevi. Korištenje ZoomLock alata i fitinga je iznimno jednostavno...

11 09, 2016

CRUISAIR i MARINE AIR SYSTEMS rezervni dijelovi i oprema

CRUISAIR i MARINE AIR SYSTEMS rezervne dijelove i opremu možete naručiti putem našeg učinkovitog servisnog odjela. Cruisair i Marine Air rezervni dijelovi i servis Hrvatska (Cruisair and Marine Air Systems spare parts and service Croatia)

14 02, 2016

SWEP Pločasti izmjenjivači topline

Distributeri smo proizvoda SWEP za područje Hrvatske. Pločasti izmjenjivači topline primjenjivi za grijanje, solarne sustave, dizalice topline, rashladnike vode, i rashladnu opremu.

15 05, 2015

Daikin kvaliteta po nevjerojatno niskoj cijeni – Provjerite!

Vrhunska kvaliteta dostupnija je no ikad. Daikin FTX-KM klima uređaj, energetskog razreda A+ od sada možete kupiti po cijeni 5.233,00 kn s uključenom ugradnjom!

13 04, 2015

Saznajte sve o Daikin Online upravljaču !

Zaboravite na daljinski upravljač. Klima uređajima s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona (Android i iOS ) ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite.

Pošaljite nam upit

Vaše ime:

Vaš email (obavezno):

Kontakt telefon

Predmet

Upit

×
Pošaljite nam upit

Vaše ime:

Vaš email (obavezno):

Kontakt telefon

Predmet

Upit

×