Što su dizalice topline „Zrak.- Zrak“?

Daikin klima uređaji

Dizalice topline izdvajaju toplinu iz vanjskog zraka, čak i u hladnim vremenskim uvjetima. Koriste električno napajani kompresor i izuzetno su učinkovite kod grijanja stana ili kuće. Daikin dizalice topline su tihe i diskretne, te koriste najnoviju tehnologiju kako bi vaše račune za struju održavali što je moguće manjim. Pomoću Daikin dizalice topline, 80% energije korištene za grijanje vašeg doma dolazi iz vanjskog zraka, koji je besplatan i neiscrpan izvor obnovljive energije! Za hlađenje, sustav je obrnut, toplina se izdvaja iz unutarnjeg zraka.

Grijanje i hlađenje kompletnog doma jednim sustavom

Kvaliteta Daikin klima uređaja temelji se na 90 godina tradicije u razvijanju klimatizacijskih sustava te su postali svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava grijanja, klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je posvećen tehničkoj izvrsnosti, dizajnu i najvišoj kvaliteti čija je pouzdanost uvijek ispred konkurencije

Na Daikin Multi sustav moguće je povezati od 2 do 5 unutarnjih jedinica čime je moguće grijati i hladiti do 5 prostorija vašeg doma, sve pomoću jednog vanjskog uređaja (Dizalice topline zrak-zrak).
Vanjski uređaj prilagođava kapacitet ovisno o potrebi i broju unutarnjih jedinica koje koristite čime se postižu uštede u električnoj energiji. U sklopu sustava moguće je izabrati različite modele unutarnjih jedinica, od klasičnih zidnih, pa sve do podnih. (Stropnih ili potpuno skrivenih)
Unutarnje jedinice možete koristiti zasebno te individualno podešavati željenu temperature u svakoj prostoriji kako bi postigli savršen komfor.

Iskoristite pogodnosti akcijskih paketa već danas!

Pro Automatika, ovlašteni distributer Daikin uređaja za područje Šibensko-Kninske županije izdvaja za vas nekoliko osnovnih paketa koji čak uključuju i ugradnju.

Daikin MULTI dizalice topline ZRAK Zrak